Semesterutmaningen

Det var länge sedan jag postade något här och nu kommer en kort sommarhälsning.

Jag har just nu min första semestervecka. Som vanligt så blir det en blandning av att göra allt det där hemmavid man skjutit på sedan förra semestern, åka ut till kusten för att bada och sola (i kylan) och att bara ta igen förlorad tid med familjen. Så första veckan är nästan

klar och vi har varit på Bästkusten

När jag häromdagen tittade på semesterbilderna från förra året insåg jag hur mycket bilder jag tar när vi är utomlands och hur resten av semestern saknar bilder. Jag är verkligen ingen

bra fotograf och har inget ”fotoöga” men uppskattar likt de flesta att minnas med hjälp av bilder. Så jag har utmanat mig själv med att ta bilder under semestern och varje dag posta en bild på Instagram. #enbildpersemesterdag

Det här inlägget postades i Semester och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *