Gott nytt år

Det är de sista skälvande timmarna på 2014 och liksom i de flesta hem putsas det och fejas inför nyårskvällen och 2015. Om man inte har rent någon annan gång kanske det känns bra att åtminstone börja året med ett rent köksgolv.

2014 har varit ett väldigt bra år. Både jag och min hustru har bytt jobb för att få större närvaro med barnen och make/maka. F har inte längre nästan 40 timmars pendling varje måndag och mitt schema har en mycket större regelbundenhet. Den riktning i livet som påbörjades redan när barnen föddes blir bara tydligare och tydligare i våra val, vi väljer varandra, människa först och präst sedan.

Jag har precis som alla andra många tankar inför det nya året. ”Löften/tankar” som handlar om midjemått och träning, mer tid till barn, familj och mig själv. Bättre och mer medvetna val helt enkelt.

I mitt yrke skriver jag en hel del som ingen läser. Jag skriver ner för att tala. Kanske är det därför det känns så konstigt att publicera texter på en blogg. Frågan är dessutom vad i mitt liv som är tillräckligt intressant eller vad jag behöver få ur mig.

Det jag just nu behöver tänka kring i mitt liv är återigen mat. Jag mår bra av att äta LCHF och min kropp svarar väldigt bra, så länge jag inte fuskar. Sockersuget kommer nästan omedelbart som en stor slägga. Så kanske kommer de första blogginläggen under 2015 handla om mat, lchf och kost.

Eller om mina drömmar att köpa en BH Evo Cross / Evo Jumper. (Ett sparmål till 40årsdagen om 1,5 år)

Nog om detta. Gott nytt år till den som råkar läsa detta.

Det här inlägget postades i cykla, LCHF, träning, Uncategorized, Viktresa och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *