Hemkommen

I veckan har jag börjat min semester. Det blir hela fem veckor och likt de flesta barnfamiljer är semestern delad. Frugan jobbar denna veckan och jag nästa vecka. Därefter tar fyra gemensamma veckor vid. I år lyser semesterplaneringen med sin frånvaro och ingen utlandssemester är planerad. Istället kanske vi tar oss tid för barnaktiviteter i närområdet såsom blåbärsplockning, Havets Hus, Liseberg, Borås djurpark etc.

De tre första dagarna på semestern bjöd på besök hos svärföräldrarna i Ronneby. Båda familjerna gillar havet och vi begav oss ut på en härlig segeltur. Så här glad var sonen för att komma ut i skärgården.

IMG_2438

Det här inlägget postades i Semester och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *