En ny bok

En ny kokbok har landat i det mulecska hemmet. Jag vet vad du tänker, en ny hyllvärmare. Jag får erkänna att några av mina kokböcker har jag lagat väldigt väldigt få recept ur. Nästan direkt från affär upp i bokhyllan. Denna gång är risken för det inte så stor. Jag har gång på gång landat på (i?) Maria Emmerich hemsida ( http://mariamindbodyhealth.com/my-books/ ) för inspiration. Hon har tillsammans med Jimmy Moore skrivit en kokbok som heter The Ketogenic cookbook.

Jag ser fram emot The ketogenic cookbook av följande skäl:

Eftersom Jimmy Moores podcasts och tidigare böcker gett upphov till mycket tankar och funderingar skall det bli roligt att ta en djupare titt i hans tänk.

I USA används slökokare/crockpots mycket mer frekvent än i Sverige. Många av recepten utgår från att man har en slökokare och jag ser fram emot att få använda min mer än vad jag gör idag.

Dessutom är jag evinnerligt trött på alla svenska kokböcker a la LCHF med minst 1/3 efterrättsrecept.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *