Rättvisemärkt prästskjorta

Jag är i starkt behov av att uppdatera mina arbetskläder. Till min stora förvåning så finns det väldigt få prästskjortor som är rättvisemärkta. En gång i tiden köpte jag skjortor från ”the fair tailor” men den verkar ha gått i graven.
Så jag trodde mig stå inför valet att köpa från något av de två stora leverantörerna av prästskjortor (både har gjort mig besviken) eller måttsydd i Sverige.
Till min stora glädje blev jag tipsad om en engelsk site och nu beställer jag för andra gången därifrån. 7 skjortor påväg mot Sverige. Bra för mig, mindre slitage på omvärlden och bra för plånboken. win-win-win helt enkelt.

http://www.fairtradeclergyshirts.co.uk

Det här inlägget postades i präst och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *